Öreg Halász Étterem és Fogadó, Tát

Pünkösd (min. 1 éj)
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj)
4.6 Kiváló 3 értékelés
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Reggelis ellátás
  • Díjmentes parkolás
  • Ingyenes Wi-Fi használat
Szabad időpontok
2024. május
H K SZ CS P SZ V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Pünkösd (min. 1 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Superior kétágyas szoba
20 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. - reggelivel *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Superior egyágyas szoba
20 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Öreg Halász Étterem és Fogadó
Pünkösd (min. 1 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Öreg Halász Étterem és Fogadó, Tát

Az Öreg Halász ország egyik legnagyobb nádfedeles vidéki fogadója, ahol 24 szoba, 100 fős étterem és 80 fős terasz várja Vendégeit.
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj) Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Pünkösd (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Megközelítés Az Öreg Halász Fogadó Komárom-Esztergom megye északi részén, Tát város határában, a Duna és a 10-es főút mentén található. Budapesttől 45 km, Esztergomtól 8 km távolságra. A környék igazán kedvelt úti célja a kirándulóknak, mivel ez a vidék természeti kincsekben és szépségekben bőven kínál látni- és felfedeznivalót. Északról a Duna, délről a Gerecse dombjai ölelik körbe, kelet felé indulva pedig a Pilis hegységet fedezhetik fel a természet szerelmesei. A fogadó Az Öreg Halász Fogadó már az 1930-as évek óta szolgálja a Duna mentén utazókat, az idők során többször megújulva, átalakulva. Immáron csoda szép környezet és megújult szolgáltatások várják Vendégeiket. Az új korszakot leginkább a modern, ugyanakkor az étterem hagyományos jellegét megőrző enteriőr jellemzi, amely harmonikusan ötvözi a tradíciót a modern és egyedi belsőépítészeti kialakításokkal. Szobák A fogadó megújult stílusa és szolgáltatásai ötvözik a klasszikus út menti fogadók báját, hangulatát és a legmodernebb szállodai szobák kényelmét. 24 egyedi tervezésű vendégszobájuk megfelelő szállást jelentenek azok számára, akik kényelmes és kiváló minőségű szálláslehetőségre vágynak. Tökéletes pihenést kínálnak üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt, akár egy éjre, egy hétvégére, vagy hosszabb ideig tartó elvonulásra terveznek. A szobaárak ellátást nem tartalmaznak, de térítés ellenében reggelit, ebédet és vacsorát is biztosítanak a Vendégek számára. Rendezvény A Fogadó étterme az elmúlt évtizedekben is kedvelt helyszíne volt számos családi rendezvénynek. Legyen szó: - meghitt közös vacsorákról, - születésnapokról, névnapokról, jeles családi eseményekről - évfordulókról és eljegyzési partikról, - ballagások, diplomaosztók megünnepléséről, esetleg érettségi találkozókról, vagy - babaváró partik megünnepléséről náluk minden lehetőséget megtalál ahhoz, hogy emlékezetessé váljon az élmény. Ha könnyen megközelíthető, elegáns helyszínt keres céges rendezvényeihez, kiváló ételekkel és felkészült személyzettel, akkor az Öreg Halász Fogadó étterme tökéletes megoldás kínál - sajtótájékoztatókhoz - bankettekhez - üzleti találkozókhoz - ünnepélyes záró vacsorákhoz - karácsonyi céges bulikhoz, - csapatépítő tréningekhez és - workshopokhoz.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Macska, 5 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 4500 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

A Fogadó étterme tökéletes megálló azok számára, akik a hagyományos magyaros ízeket szeretik, de akik a gasztronómiai különlegességeket kedvelik, azok sem maradnak éhen. Az évtizedekre visszatekintő múlt és a megújult környezet tökéletes összhangot alkot a kedves és mosolygós személyzettel. Az állandó étlapot kiegészítve megalkottak egy szezonális kínálatot is, amely tökéletes összhangban van az évszakokkal, de a séf repertoárjából időnként felbukkannak olyan különleges fogások is, melyek ízvilágában harmonikusan illeszkednek a környék adottságaihoz.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-18:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Öreg Halász Étterem és Fogadó a térképen
2534 Tát, Fő út 2.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Panzió - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Panzió négy csillagos
NTAK azonosító: PA20003591
Még több pünkösdi ajánlat Táton
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: