Meller Kastély Villa, Csurgó

Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj)
Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj)
4.7 Rendkívüli 9 értékelés
Ajánlat leírása
Az ajánlat 2024. május 16. és 21. között érvényes.
  • Szállás korhűen berendezett kastély szobában, fürdőszobával, nagyméretű okostévével
  • Kézműves reggeli helyi termelők alapanyagaiból összeállítva
  • Személyenként 1 db délutáni (14-19 óra között igénybe vehető) ajándék belépőjegy a Városi Termálfürdőbe (gyógymedencék, tanmedence, merülőmedence, jacuzzi, aromaszoba, sószoba, szaunák)
  • Hallgasa meg a kastély történetét, délutáni program, süteménnyel, kávéval
  • Vezetett történelmi városi séta
  • Kirándulás Kaszóba, "Somogy zöld szívébe", Vadaspark, Lombkoronasétány, Erdei kisvasút
  • Ingyenes parkolás a kastély zárt udvarában
  • Ingyenes wifi
Tovább >>
Árak és Feltételek

3 nap / 2 éjszaka / 2 fő részére: 69.900 ft

 

Éjszaka hosszabbítás: 20.000 ft/2 fő/éj

Lemondási feltétel:
A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. nap éjfélig. 3 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 30%-a kerül felszámításra kötbérként. Meg nem érkezés esetén a teljes foglalási összeg kötbérként felszámításra kerül.


Előleg fizetés:
A foglalás megerősítéséhez előrefizetésére van szükség. A foglalást követő 1 napon belül a teljes összeg 30%-át ki kell fizetni. Az előrefizetés teljesíthető átutalással és SZÉP kártyával is.

Kérjük figyelmesen olvassa át a csomag érvényességi időszakait! Ez az ajánlat csak a fent megjelölt időpontokra / időszakokra érvényes.
Szabad időpontok
2024. május
H K SZ CS P SZ V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Franciaágyas barokk
1 db elérhető, 25 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - reggelivel *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
Modern
1 db elérhető, 30 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. + - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Kétágyas barokk
1 db elérhető, 20 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Vintage szürke
1 db elérhető, 15 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Vintage zöld
1 db elérhető, 20 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Modern lux
1 db elérhető, 30 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, WIFI
max. + - reggelivel
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Meller Kastély Villa
Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Meller Kastély Villa, Csurgó

Somogy megyében, Csurgón, egy kedves kisváros központjában várja leendő vendégeit az 1908-ban épült Meller kastély Villa. Eklektikus épület, újonnan elkészült, felújított szobáival (modern, barokk és vintage stílusban berendezett, igényes, fürdőszobával, LED Tv-vel), közös teakonyhával, ingyenes parkolással és wifivel. Pár perc sétával elérhető a városközpont, az újonnan megnyílt Városi Termálfürdő és Uszoda, üzletek, étterem, buszmegálló, helyi piac, múzeum, könyvtár. Tökéletes helyszín mind pihenésre, történelmi és kulturális feltöltődésre, családi és üzleti utazók számára.
Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj) Meller Kastély Villa Csurgó - Pünkösdkor a kastélyban (min. 2 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Somogy megyében Csurgón, egy kedves kisvárosban várja leendő vendégeit az 1908-ban épült Meller kastély néven közismert Meller-Villa. A város Somogy megye délnyugati részén, 3 tájegység(Belső-Somogy, Zalai-dombság és a Dráva vidék) találkozásánál helyezkedik el. A város központjában található a Meller kastély, felújított, igényesen berendezett 6 db szobával. A berendezés eklektikus, mint az épület stílusa. Hatalmas és korhű közös hall és reggeliző. Barokk, vintage és modern szobák közül tudnak a kedves vendégek választani. A kastélyhoz tartozó udvar alkalmas sétára, meditációra. Saját udvarukban biztosított a parkolás. A kastély jelenlegi szolgáltatásai:pedikűr, nyirokmasszázs infrával, EMS, frissítő masszázsok, infraszauna, kerékpárkölcsönző. Fodrász, manikűr,solarium a közelben. A kastélyban átérezhetik a régi idők hangulatát, bele élhetik magukat a korabeli világba. Kezdje a napot a helyi termelők által készített ízletes, egészséges alapanyagokból álló reggelivel. Tegyen egy sétát a történelmi nevezetességek nyomában. Próbálja ki a helyi éttermek sokszínű kínálatát. A kastélytól karnyújtásnyira a gimnázium, ahol Csokonai Vitéz Mihály tanított és a pad a gimnázium parkjában, ahol a verseit írta. A parkból könnyű sétával a városi múzeumhoz érünk, helytörténeti és állandó kiállítások tekinthetőek meg. A csurgói Történelmi parkban tekinthető meg a 2020-ban átadott Csokonai-emlékhely, ami a költő életét bemutató interaktív kiállítás. Gyalogosan és kerékpárral is bejárhatóak a nevezetességek, kijelölt kerékpár és túraútvonalak találhatóak. Csurgó része a Mária úton kerékpárral elnevezésű projektnek. Szép környezetben a közeli Zis-tónál, horgászat, grillezési, bográcsozási lehetőség várja a kirándulókat. Horvátország közelsége lehetővé teszi hogy kiránduljunk és megnézzük a Gyurgyeváci Öreg várat.A vár mellett található a Horvát Sahara,miniállatkert,puputevével,lámákkal.Amennyiben ki is próbálná a tevegelést,a Saharában azt is megteheti.Őrtilosnál átkelés a Dráván,napelemes hajón,melyre előzetes regisztráció szükséges.
Wellness szolgáltatások

pedikűr

Internet

• Ingyenes WI-FI a szobákban

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

A kastélyban található közös reggelizőben felszolgált helyi termelők által termelt és összeállított ízletes hideg és meleg reggeli ételekkel és italokkal várják kedves szálló vendégeiket. A kastély közvetlen közelében étterem működik, a'la cart és menüs étkeztetéssel.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-20:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Meller Kastély Villa a térképen
8840 Csurgó, Baksay utca 9/A
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Egyéb szálláshely - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Egyéb szálláshely minősítés alatt
NTAK azonosító: EG21028990
Még több pünkösdi ajánlat Csurgón
Meller Kastély Villa Csurgó
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: