Hotel Kamilla, Balmazújváros

Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj)
Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj)
4.3 Kiemelkedő 117 értékelés
Ajánlat leírása
Az ajánlat 2024. május 17. és 20. között érvényes.
  • Szállás 
  • Gazdag büféreggeli és vacsora
  • Család- és gyermekprogramok
  • Szombaton zenés-táncos est
  • Az éjszakák számával megegyező napi belépőjegy biztosítása a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőbe, valamint a szaunakomplexumba
  • A szálloda gyógyvizes medencéjének 24 órában nyitva egy kellemes fürdőzésre
  • Fürdőköpeny
  • Ingyenes wifi használata az egész hotel területén
  • Ingyenes parkolás
  • ÁFA

A programváltozás jogát fenntartják!

Árak és Feltételek

1 fő kétágyas vagy franciaágyas standard szobában 33.870 / fő / éj


Standard kétágyas/franciaágyas szoba 29.900 Ft / fő / éj


Deluxe kétágyas / franciaágyas 33.900 Ft / fő / éj


Kétágyas superior (min.2 fő) 43.900 Ft / fő / éj

 

 

SZÉP kártya elfogadóhely!

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/személy/éjszaka

Lemondási feltétel:
A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7. nap éjfélig. 7 napon belüli lemondás vagy meg nem érkezés esetén a teljes ár 30%-a kerül felszámításra kötbérként.


Előleg fizetés:
A foglalás megerősítéséhez előrefizetésére van szükség. A foglalást követő 7 napon belül a teljes összeg 30%-át ki kell fizetni. Az előrefizetés teljesíthető bankkártyával, átutalással és SZÉP kártyával is.

Kérjük figyelmesen olvassa át a csomag érvényességi időszakait! Ez az ajánlat csak a fent megjelölt időpontokra / időszakokra érvényes.
Kedvezmények

Gyermekkedvezmény:

  • 0-3 éves korig ellenérték nélkül
  • Betöltött 3-12 éves korig 50% kedvezmény
  • Betöltött 12 éves kortól teljes ár fizetendő
Szabad időpontok
2024. május
H K SZ CS P SZ V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Standard franciaágyas szoba
25 db elérhető, 25 m2 szoba, 1 légterű, van akadálymentes is ebben a kategóriában, kisállat bevihető, WIFI
max. + - félpanzióval *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
Standard kétágyas szoba
22 db elérhető, 25 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Jacuzzis franciaágyas superior szoba
1 db elérhető, 50 m2 szoba, erkély/terasz, 1 légterű, nem akadálymentes, jakuzzi, kisállat nem vihető be, WIFI
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Deluxe szoba
4 db elérhető, 30 m2 szoba, 1 légterű, nem akadálymentes, kisállat nem vihető be, WIFI
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Hotel Kamilla
Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Hotel Kamilla, Balmazújváros

Hotel Kamilla Balmazújváros szívében, a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő szomszédságában kínálja minden igényt kielégítő, pihentető szolgáltatásait.
Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj) Hotel Kamilla Balmazújváros - Pünkösd a Kamillában (min. 2 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Hotel Kamilla Balmazújváros szívében, a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő szomszédságában kínálja minden igényt kielégítő, pihentető szolgáltatásait. A szálloda a fővárostól, Budapesttől 200 km-re; az ország második legnagyobb városától, Debrecentől és a debreceni nemzetközi repülőtértől 25 km-re fekszik. Az M3-as autópálya Balmazújvárostól 10 km-re található. A szálloda közvetlenül szomszédos a Kamilla Gyógyfürdővel, ahol többek között termál-, élmény- és gyerekmedencével, Szauna Faluval és gyógyászati részleggel várják a fürdőzés és a szaunázás szerelmeseit. A komplexum részeként Magyarország legnagyobb, akár 100 főt befogadó szauna háza kivételes élményeket kínál. Szobafoglalás esetén az árak magukban foglalják a fürdő- és szaunakomplexum korlátlan használatát, valamint a felöntéseken történő részvételt. A szállodából egy zárt összekötő folyosón keresztül lehet átjutni a Kamilla Gyógyfürdőbe. A vendégek fürdőköntösben át tudnak sétálni a fürdőbe. A hotelben három szinten, összesen 52 szoba áll a vendégek rendelkezésére. 200 fő befogadására alkalmas éttermükben a svédasztalos étkezéseken túl a hagyományos magyar konyha ételkínálatával várják kedves vendégeiket. Az étterem kiválóan alkalmas családi és baráti események, esküvők, születésnapok, keresztelők és ballagások lebonyolítására is. Az ételek mellett széles választékban kínálják a hazai borvidékek legkiválóbb borait. Konferenciatermük kitűnő helyszínt biztosít céges rendezvények és konferenciák szervezésére. Hotelünkben lehetőség van nagyobb konferenciák lebonyolítására akár 200 főig, de különtermük alkalmas kisebb tréningek, meetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is. Sportolni vágyó vendégeik számára kerékpározásra és lovaglásra is lehetőség kínálkozik a környéken, valamint számos kulturális és szabadidős program is elérhető. A Kamilla Gyógyfürdő gyógyászati részlegén reumatológiai és mozgásszervi panaszok esetén komplex szolgáltatást nyújtanak, mely TB támogatással is igénybe vehető. Különböző testkezeléseik és medencéik, valamint masszázsaik a test és a lélek egyensúlyának megteremtését szolgálják. Látogasson el hozzájuk és tapasztalja meg a Hotel Kamilla**** minden igényt kielégítő szolgáltatásait!
Wellness szolgáltatások

gyógymedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe • szállodai gyógymedence kültéri

Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

A Hotel Kamilla**** 200 főt befogadó étterme hangulatos helyszíne lehet svédasztalos reggeliknek, üzleti ebédeknek, romantikus, gyertyafényes vacsoráknak, de akár nagyobb rendezvények, esküvők helyszínéül is szolgálhat. A szálloda éttermében a svédasztalos étkezésen kívül a'la carte étkezési lehetőség is biztosított. Séfük specialitásai a magyar konyha remekei, de napi kínálatukban mindig szerepelnek nemzetközi ételspecialitások, valamint igazi ételkülönlegességek is. Rendszeresen készülnek tematikus estekkel, amikor egy-egy nemzet konyhájának jellegzetes ételeivel egészítik ki a már meglévő, széles gasztronómiai kínálatukat. Hétről hétre különböző ételkülönlegességekkel, tapasztalt konyhafőnökük gasztronómiai remekeivel várja új és visszatérő vendégeit Kamilla Éttermük. Legyen húsimádó vagy vegetáriánus, édesszájú vagy diétázó, náluk garantáltan jól fog lakni. Séfük szakmai tudásának köszönhetően a legkülönbözőbb táplálkozási igényeket is kielégítik. Kérik, esetleges ételallergiáját előre jelezze! Kamilla Bár A Kamilla Bárban alkoholos és alkoholmentes italok széles palettája megtalálható, ahol vendégeik ízlésüknek megfelelően válogathatnak italkülönlegességeik között. Kínálatukban megtalálhatóak a legjobb hazai és nemzetközi borok, minőségi pezsgők, pálinkák, sörök, továbbá alkoholos és alkoholmentes koktélok széles választékával is várják a kikapcsolódni vágyókat. Hortobágy Konferenciaterem A modern fény- és hangtechnikai eszközökkel felszerelt, légkondicionált konferencia- és rendezvénytermük akár 50 fő befogadására is alkalmas. Konferenciatermükben vetítő, ingyenes wifi, hangosító berendezés, komplett média-, prezentáció- és kommunikációtechnika található. Ideális helyszínt biztosítanak üzleti és családi rendezvények, továbbképzések, termékbemutatók, bankettek vagy fogadások magas szintű lebonyolítására, illetve egész estés zeneszolgáltatásra, táncos és szórakoztató rendezvényekre. Befogadóképesség: 50 fő Megvilágítás: természetes fény, és a rendezvény jellegének megfelelő egyedi fényforrások. Vezeték nélküli széles sávú internet csatlakozás. Minden igényt kielégítő hang és fénytechnika, projektor, hangtechnika.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár • büfé

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-19:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Hotel Kamilla a térképen
4060 Balmazújváros, Kastélykert u.1-2.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda
NTAK azonosító: SZ21000775
Még több pünkösdi ajánlat Balmazújvárosban
Hotel Kamilla Balmazújváros
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: