Izzy Apartament, Miskolc

Pünkösd (min. 1 éj)
Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Felszerelt konyha használat
  • Önellátás
  • Klíma használat
  • Riasztó berendezés használata (előre jelezni szükséges)
  • Ingyenes parkolás
  • Internet használat - 1000 Mb/s
  • Végtakarítás
  • Hosszabb tartózkodás esetén heti egy takarítás
Szabad időpontok
2024. május
H K SZ CS P SZ V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Pünkösd (min. 1 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Apartman
52 m2 apartman, 2 szobás , nem akadálymentes, kisállat bevihető, WIFI
max. + - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. + - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. + - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Izzy Apartament
Pünkösd (min. 1 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Izzy Apartament, Miskolc

Ha Ön olyan szálláshelyet keres, ami nagy alapterületű, illetve nem szeret más vendéggel osztozni a reggelin, vagy épp saját ízlés szerint készítené el a az ebédjét, szabadidejét szeretné saját maga beosztani, akkor van egy jó hír az Önök számára, az Izzy Apartament pont azt a kényelmet szolgálja, amit Ön keres!
Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj) Izzy Apartament Miskolc - Pünkösd (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
A Miskolcon található teljesen felújított Izzy Apartament *** friss minősítéssel, ingyenes WIFI-vel, ritka 52, négyzetméteres alapterületen várja a vendégeket. A légkondicionált szállásegység saját zuhanyzós fürdőszobával, többek közt síkképernyős TV-vel és mikrohullámú sütővel rendelkezik. A szállásegységben teljesen felszerelt konyha található, hűtőszekrénnyel és főzőlappal és még sok hasznos eszközzel, ami megkönnyíti a pihenést az Izzy Apartamentben. Törölköző és ágyneműhuzat biztosított. Az apartmanhotel környékén túrázásra, városi sétára, horgászásra, és kerékpározásra nyílik lehetőség. Az apartman csendes szép zöld környéken fekszik. Az oda látogató vendég sok látnivalót fedezhet fel, itt csak egy párat említenénk, de az apartmanban több információ is megtalálható a környék látnivalójáról. Most még izgalmasabb Miskolc, mint eddig. Miskolc másik zászlóshajója Lillafüred, ahol megcsodálható decembertől a befagyott tó, ahol akár korcsolyázni is lehet, de ott van a gyönyörű befagyott vízesés vagy épp a teljesen új Zsófia kilátó, s persze a kicsik és a nagyok kedvence a kisvasút, amivel beutazhatunk a Bükk szívébe, Ómassára. De említést érdemel az új Bükki Csillagda is. A fürdőzni vágyóknak is találunk programot, mert Miskolc és környéke rengeteg termál lehetőséget tartogat, ami autóval 30-90 perc alatt elérhető. Ilyen például a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő****, Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő, vagy épp a Demjéni Termáltó Fürdő.

S milyen izgalmakat lehet találni? Például van lehetőség regisztrálni barlang túrára - mélyen a föld alatt, kellemes 10° körüli hőmérséklet van. Szent István-barlang, Kecske-lyuk /ingyenes/, Anna-barlang, Baradla-cseppkő barlang, és érdemes a szlovák oldalon a Domica barlang megtekintése is. De a Lillafüredi Libegőpark is egy szuper programlehetőség. De igazán adrenalin dús élményt nyújt száraz időben a miskolci Gokartpálya. De ha mégsem utaznának sokat, akkor az apartmantól pár méterre található, helyi autóbusszal közvetlenül elérhető a városközpont. A városban sétálgatva a Desszertem cukrászműhely & kávézó- ba is betérhetünk, ahol egy jó kávét és sütit is ehetünk a Miskolci Nemzeti Színház mellett, ami a köztudatban az ország első kőszínházaként él.

S ha étvágyunkat enyhítettük, akkor nekivághatunk a már messziről jól látható Avas hegynek, ami vulkáni eredetű. A pincesoron végigsétálva, lehet valamelyik nyitva is van, betérhetünk mértékkel szomjat oltani. A 234 méter magas domb tetején található az Avasi tévétorony, ami 72 méter magas, s amely ingyenes kilátóként is működik, illetve, egy körpanorámás kávézó is helyet kapott benne. S hogy a gyerekek is jól érezzék magukat, az új Horváth-tető játszótér és szabadidőpark adhat egy kis örömet a legkisebbeknek. De, ha csak a várost szeretnénk megnézni, akkor a legjobb mód az, ha egyszerűen felpattanunk a miskolci 1-es jelzésű villamosra, ami a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között közlekedő szerelvény, s ami a Szinva-patak völgyében közlekedik 24 órás üzemidőben, kelet-nyugati irányba, útvonala 11,5 km, menetideje 30-40 perc s tökéletes város néző villamos.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szobákban

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Kis testű kutya, 8 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

A vacsora elfogyasztható az apartman közvetlen szomszédságában található Csülök Csárdában vagy a Murphy's Étteremben. Az apartman közelében gyors étterem is rendelkezésre áll: KFC, vagy ha saját maguk készítenének egy szuper vacsorát, akkor egy közeli hipermarket is könnyen elérhető. A városban is található bőven étterem, amik szintén nincsenek messze az apartmantól. Az esti vacsora után, egy séta a belvárosban pont egy ideális program lehet. Belvárosi éttermek: Keszegsütő, Kispipa Halászcsárda, Dűlő Étterem, Creppy PalacsintaHáz vagy egy igazi különleges megjelenésű étterem az Aranykorona Történelmi Étterem & Látvány pince várja vendégeit.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-21:00
Kijelentkezés: 6:00-11:00

Elérhetőség
Izzy Apartament a térképen
3508 Miskolc, Szalag utca 5. 2/3
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Magánszálláshely / Apartman
NTAK azonosító: MA22043781
Még több pünkösdi ajánlat Miskolcon
Izzy Apartament Miskolc
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: