Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont, Kecskemét

Pünkösd (min. 1 éj)
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj)
4.6 Kiváló 15 értékelés
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Választott ellátás
  • Vízbekészítés a szobában
  • Ingyenes WIFI a szálloda egész területén
  • Wellness használat a nyitva tartási időben (úszómedence, jacuzzi, finn, aroma és infra szauna, merülő medence, gőz, pihenő)
  • Fitness terem 24 órás használata
  • ÁFA
Szabad időpontok
2024. május
H K SZ CS P SZ V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Pünkösd (min. 1 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Ellátás:
Classic szoba
24 m2 szoba, 1 légterű, akadálymentes, WIFI
max. + - büféreggelivel *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - büféreggelivel
 
 
Legjobb ár
max. - büféreggelivel *NÉPSZERŰ*
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Összenyitott Családi szoba
48 m2 szoba, 2 szobás , akadálymentes, WIFI
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - büféreggelivel
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - büféreggelivel
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. + - büféreggelivel
 
 
Legjobb ár
max. + - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - büféreggelivel
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
max. - félpanzióval
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont
Pünkösd (min. 1 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont, Kecskemét

A szálloda 136 szobája minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkezik. Minden szobában ingyenes WIFI csatlakozás, széf, 50"-os nagyképernyős televízió található. Vendégeinknek complimentary szűrtvíz bekészítést és kávét biztosítanak. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák és fitness terem segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. A Bistorant étteremben várják vendégeinket bőséges büféreggelivel, valamint a magyar és nemzetközi konyha kiváló ízeivel, széles borkínálattal.
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj) Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét - Pünkösd (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
UTAZÁS - KÉNYELEM - ÉLMÉNY A fővárostól alig egy óra autóútra, Kecskemét belvárosától pedig pár perc sétára található Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája, a város egyik legkedveltebb helye. Ismerje meg a környék kulturális értékeit, vásároljon, sportoljon, vagy csak pihenje ki fáradalmait. Szálloda A 136 szoba minden igényt kielégítő, kényelmes berendezésű, közöttük 5 classic és egy penthouse exkluzív lakosztály került kialakításra. Minden szoba mágneses beléptető rendszerrel ellátott, valamint kávé- és teafőzővel felszerelt. A lakótérben laptop méretű digitális széf, 50"-os nagyképernyős televízió található. Az egész szálloda területén ingyenes a WIFI csatlakozás, a lobbyban pedig internetezésre is alkalmas számítógépek és nyomtatók találhatók. Az épületben lift könnyíti meg a közlekedést, szórakozási lehetőségként pedig a bárban egy csocsó asztal áll rendelkezésre. A szállodához 100 férőhelyes kültéri parkoló tartozik. Gasztronómia A stílus egy étterem tekintetében azt jelentheti, hogy egyszerre tud modern és klasszikus, hagyományokra épülő és stílust teremtő lenni. Tiszteli és a legnagyobb mértékben a hagyományokra helyezi alapjait, ugyanakkor mindig teljesen szokatlanul tud vendégeinek újdonságot is nyújtani. A BISTORANT étterem ezeknek a gondolatoknak a szellemében működik napról napra. Megvan bennük az a kettősség, ami éttermük stílusát adja. Egyszerre ragaszkodik a tradíciókhoz, de ugyanakkor szakít is a hagyományokkal. Ha csak egy italra vágyik, térjen be a lobby bárba, a Best BrewsTM program keretében és napi italakcióikkal várja a vendégeket. Speciális figyelem Amennyiben bármilyen ételallergiával él vagy speciális étrend szerint, úgy kérésére az étterem annak megfelelően készíti el ételét. Relaxáció, kényeztetés felsőfokon A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Az egész nap nyitva tartó fitness terem kellemes kikapcsolódást kínál a sportot kedvelők számára. Mindig a legjobbat Minden, amire Önnek szüksége lehet, a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben megtalálja magas minőségben, elérhető áron. Hangulatos szobák, gazdag büféreggeli kínálat, friss kávé és udvarias kiszolgálás. Mindehhez ingyenes internet, vízbekészítés és kiváló gasztronómia társul.
Wellness szolgáltatások

fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • aromakabin • svéd masszázs • zsírégető masszázs • aromaolajos masszás • talpmasszázs • frissítő masszázs • Úszómedence • Jacuzzi

Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 2500 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

Stílusos. Minőségi. Mindenkinek. Először szögezzük le a legfontosabbat: a bár étterem, a Bistorant Kecskemét egy prémium kategóriás szálloda részeként működik, nem csupán a szállóvendégek színvonalas kiszolgálása a cél! És nem is az, hogy a kívülről is látható minőség és elegancia bárkit távol tartson, aki az utcáról térne be, hogy elfogyasszon egy finom ebédet, vacsorát. Egyszerűen arról van szó, hogy minden tekintetben tökéleteset kívánnak nyújtani. Úgy gondolják, mindenkinek jár, hogy az enteriőrtől a kiszolgálásig, a nyersanyagtól a feltálalt ételig, a legtökéletesebbet kapja. Hogy ez a hétköznapokban vagy ünnepnapokon, családdal, barátokkal, üzletfelekkel történik-e, gasztronómiai kiruccanás vagy épp egy aktuális akció keretében, mindegy is. Akár egy jó pohár minőségi borra vagy különleges italra vágyik, akár egy - a hagyományból és tradícióból merítkező, de a legfrissebb trendeket követő ételkölteményre vágyik, az étterem nyitva áll Ön előtt.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 15:00-0:00
Kijelentkezés: 0:00-12:00

Elérhetőség
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont a térképen
6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda
NTAK azonosító: SZ19000045
Még több pünkösdi ajánlat Kecskeméten
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont Kecskemét
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: